VÍTEJTE NA MÝCH STRÁNKÁCH

Vítejte na mých stránkách www.nejenhackovani.blog.cz. Jak sám titul napovídá, bude v nich řeč o háčkovaní a jiných ručních pracích, recepty a ostatní ženské zábavy. Doufám, že se vám u mě bude líbit.
Pokud budete mít zájem o nějaké návody, jsem k dispozici na e-mailové adrese ruzena60@hotmail.com. Děkuji za návštěvu, Růžena

Komentáře

1 Janinka Janinka | E-mail | Web | 29. července 2016 v 8:20 | Reagovat

Díky za výlet do historie této lákavé "polévky" :-D. Vypadá to naprosto famózně a stejně tak to musí i chutnat, neb to má ingredience, které já sakra můžu.

Co se týká broučků, u nás se mu říká červec nopálový, košenila nebo-li karmín je název barviva, který se z něj získává.

2 Alis Alis | Web | 29. července 2016 v 9:39 | Reagovat

Ahoj Růženko, tohle je pro mě naprostá novinka :) Cukrářský krém podle tvého receptu sem už několikrát dělala a v téhle podobě to bude vynikající dezertík :-)

3 beallara beallara | Web | 29. července 2016 v 11:16 | Reagovat

Tak tomu se říká mezi prostým lidem MLASKAČKA, mezi odborníky DELIKATESA...tak či onak...mě lákají i ty obyčejné piškotky...jooo, jsem bohužel na sladké...a jako vždy parádní povídání

4 ruzena ruzena | E-mail | Web | 29. července 2016 v 14:08 | Reagovat

[1]: Že se jim u nás říká košenila jsem si musela najít na netu, do té doby jsem o nich neměla ani ponětí :-) Tady je cocciniglia dost známá, používala se jako barvivo i pro látky.:-) Co se týče jídla v tomto případě jsem vděčná za chemii :-D

5 ruzena ruzena | E-mail | Web | 29. července 2016 v 14:10 | Reagovat

[2]:Ahoj Ali, když máš vyzkoušený cukrářský krém tak máš prakticky hotovo :-) Zbytek je otázkou pár minut! :-)  :-)

6 ruzena ruzena | E-mail | Web | 29. července 2016 v 14:12 | Reagovat

[3]:Díky :-) Piškoty Savoiardi se prodávají ale nejsou všechny stejné, ty levné se drolí.. :-) Dají se udělat i doma, mám někde recept časem na něj dojde :-) Jsem taky na sladké, co naděláš, nějaký defekt musíme mít i my :-D  :-D

7 babciny-recepty babciny-recepty | E-mail | Web | 29. července 2016 v 14:43 | Reagovat

Růženko, recept je zajímavý. Nefunguje Ti odkaz ZDE na krém. Zajímalo by mě, jaký je to krém. ;-)
Zdravím a přeji pohodový víkend. :-D  :-)

8 ruzena ruzena | E-mail | Web | 29. července 2016 v 15:53 | Reagovat

[7]: Díky za upozornění, už jsem opravila! :-) Dala jsem tam odkaz místo na zveřejněný článek na stránky co jsou v archívu na blogu, tak tam se nikdo kromě mě nedostane ;-) Jedná se o žloutkový krém, je lepší než pudink a příprava není o nic složitější. :-) Moc zdravím !! :-)  :-D

9 babciny-recepty babciny-recepty | E-mail | Web | 29. července 2016 v 16:00 | Reagovat

[8]: Růženko, ten mám od Tebe uložený a je výborný. ;-)  :-)

10 ruzena ruzena | E-mail | Web | 29. července 2016 v 21:04 | Reagovat

[9]: To mě moc těší že chutná!:-) Tady se používá místo pudinku a je to jen o pár minut delší příprava - prakticky o rozdělení žloutku a bílku :-) ale chuťově se to nedá srovnat :-) ;-)

11 Božena Božena | 30. července 2016 v 13:05 | Reagovat

Prima dobrota pro mlsné jazýčku.

12 ruzena ruzena | E-mail | Web | 30. července 2016 v 16:00 | Reagovat

[11]: Ano, mlsalo se, mlsalo! :-)  :-D Ani nezbylo.. :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.